Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Duurzaamindexbeleggen

Beleggen met oog voor een duurzame toekomst

Met uw beleggingen een steentje bijdragen aan een betere wereld? Én tegelijkertijd kunnen bouwen op een solide rendement? Bij Theodoor Gilissen heeft u diverse mogelijkheden.

  • Samen met onze beleggingsexperts de meest geschikte duurzame beleggingen selecteren voor uw adviesportefeuille.
  • Uw vermogen duurzaam laten beheren. Daarbij heeft u de keuze uw gehele portefeuille of uitsluitend uw aandelen- of obligatieportefeuille duurzaam te beleggen. 

Wat uw keuze ook is, u kunt bouwen op onze ruime ervaring op het gebied van duurzaam vermogensbeheer, de selectie van duurzame beleggingsinstrumenten en een bewezen track record van meer dan tien jaar.

Van gedachten wisselen?
De manier waarop u duurzaam belegt is uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u hierover nader met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact op met uw private banker. Bent u nog geen cliënt van Theodoor Gilissen? Onze specialisten staan ook u graag te woord

Om duurzaamheid in de financiële wereld te bevorderen, hebben de Verenigde Naties een reeks beginselen (UNPRI) opgesteld. Theodoor Gilissen Fund Management is ondertekenaar van deze beginselen. 

Serious Money. Taken Seriously.