Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Hermar Jansen vermogensbeheerder Stichtingen en Verenigingen - Theodoor Gilissen

Ondersteunen bij uw bijzondere verantwoordelijkheid

Bestuurders van stichtingen, verenigingen en religieuze instellingen hebben een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarnaast veelal de zorg voor het behoud van het vermogen. Een voorrecht, dat soms zwaar kan wegen. Het begeleiden van bestuurders in die verantwoordelijkheid is onze specialiteit.

Specialisten met ruime ervaring in de sector die u begeleiden

Met onze ervaren medewerkers zoals Hermar Jansen en Adriaan Peijenburg,  staan wij midden in de sector denken met u mee. Daarbij kunt u denken aan het opstellen van een financieel plan, waarin wij u inzicht geven in de gevolgen van de gemaakte keuzes. Maar ook aan ondersteunen bij het opstellen van een beleggingsstatuut. Wij begrijpen heel goed dat rendement op uw vermogen minstens zo belangrijk is als persoonlijke dienstverlening. Onze beleggingsexperts, onder leiding van Paul Broholm, staan voor solide rendementen tegen verantwoorde risico’s.

Bijeenkomsten over thema’s die u als bestuurder raken

Het goed besturen van een instelling vereist vakmanschap en is meer dan de zorg voor het vermogen alleen. Met regelmaat organiseren wij daarom bijeenkomsten over thema’s die u als bestuurder raken, zoals een terugtredende overheid. Onze adviseurs brengen u tijdens deze bijeenkomsten graag in contact met collega-bestuurders en andere interessante contacten.

Naast de bijeenkomsten organiseert Theodoor Gilissen in samenwerking met Erasmus Academie Rotterdam al jaren een Masterclass Professionalisering Charitatief Bestuur. Op 9 mei 2017 wordt de volgende reeks van vier middagen georganiseerd. Deze keer met als thema 'Vermogensfonds met Impact'.

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak

Wilt u onze persoonlijke aanpak zelf ervaren? Dan nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen. Theodoor Gilissen, een serieus verstandige keuze voor charitatief vermogen vanaf 500.000 euro.

Kennismaken met Theodoor Gilissen Bankier - Private Bankers

Serious Money. Taken Seriously.