Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Paul Broholm directeur  - Theodoor Gilissen Bankiers Investments

Beleggen met charitatief vermogen

In onze advisering gaan wij uit van een zeer uitgebreid palet aan koopwaardige beleggingsinstrumenten met een wereldwijde blik. Hierbij leggen standaard wij de nadruk op duurzame beleggingen. Bij de invulling van beleggingsportefeuille van uw stichting, vereniging of instelling wordt u dus niet beperkt tot bijvoorbeeld uitsluitend huisfondsen, indexproducten of aandelen op de Nederlandse beurs. Wij adviseren de basis van de portefeuille in te vullen met passieve beleggingen. Met deze aanpak krijgt u een brede spreiding in de portefeuille, tegen lage kosten.

Hoe wilt u en uw bestuur betrokken zijn bij de beleggingsportefeuille?

Nadat wij samen met u uw beleggingsportefeuille hebben ingericht is, horen wij graag op welke wijze u betrokken wilt zijn bij de beleggingsportefeuille. Wilt u geen omkijken hebben naar de dagelijkse gang van zaken, dan is Vermogensbeheer de juiste keuze. Bij Vermogensbeheer borgen  wij de continuïteit van het portefeuillebeleid. Wilt u zelf aan het roer blijven, met een ervaren adviseur als sparringpartner, dan is Beleggingsadvies de juiste keuze. Bij Vermogensadvies geeft u vooraf akkoord voor iedere transactie.

Geen omkijken naar de beleggingen - Vermogensbeheer

Na de invulling van de portefeuille geeft u de zorg voor het vermogen in handen van onze ervaren experts. Hierbij zorgen wij voor optimale balans tussen de instandhouding van het vermogen en het nakomen van uitkeringsverplichtingen. Bij de ontwikkelingen van uw vermogen betrekken wij u uiteraard continu.

Zelf aan het roer bij de beleggingsbeslissingen -Vermogensadvies

Onze experts staan u met raad een daad bij. Hun advies is toegesneden op uw (financiële) doelen en het risicoprofiel van uw instelling. Dit waarborgt te allen tijde een optimale balans tussen de instandhouding van het vermogen en het nakomen van uitkeringsverplichtingen. Met vermogensadvies geeft u vooraf akkoord voor iedere transactie.

Kennismaken met Theodoor Gilissen Bankier - Private Bankers

Serious Money. Taken Seriously.