Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Ineke Valke beleggingsstrateeg - Theodoor Gilissen

Toegankelijke beleggingsexperts

Vakmanschap is ook bij beleggen essentieel. Hierbij vormen onze beleggingsexperts de basis. Met jarenlange kennis en ervaring in de beleggingssector en binding met de charitatieve sector zijn zij u graag van dienst. Onze expertise zetten zich in om uw beleggingsportefeuille optimaal in te richten en te laten presteren.

Direct contact met beleggingsexperts

De beleggingsexperts van Theodoor Gilissen zijn voor u eenvoudig bereikbaar. Bij Theodoor Gilissen zijn de lijnen kort. De meeste collega’s werken letterlijk onder hetzelfde dak. Uw persoonlijke adviseurs werken in de buurt van de analist, de portfoliomanager en de beleggingsstrateeg. Iedereen kent elkaar en werkt nauw samen. Voor u betekent dit dat wij overal bovenop zitten en dat oplossingen snel gevonden zijn.

Beleggingsinzichten gedeeld met u

Wat onze beleggingsexperts zo bijzonder maakt? Zij delen hun kennis en interpretaties direct met u, via uw persoonlijke online omgeving Mijn Gilissen, ons kenniskanaal Gilissen.nu, onze periodieke bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken. Daarnaast houden zij natuurlijk hun collega’s scherp. Voor uw contactpersonen vormt deze interactie een waardevolle bron om u goed te informeren en adviseren.

Kennismaken met Theodoor Gilissen Bankier - Private Bankers

Serious Money. Taken Seriously.