Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Theodoor Gilissen Amsterdam

Eigen beleggingsfondsen en -producten

Bij beleggen is het belangrijk dat u weet wat de risico’s en voorwaarden van het beleggingsproduct zijn. Alle informatie hieronder is bij wet voorgeschreven en is bedoeld om u meer inzicht te geven in de aard en de risico’s van de beleggingsproducten en dienstverlening. Wij raden u aan deze informatie te lezen opdat u met kennis van zaken kunt beslissen of u al dan niet wenst te beleggen. Bij Theodoor Gilissen lichten de private bankers graag verder toe waar er voor u nog onduidelijkheid bestaat.

Onze eigen beleggingsfondsen


TG Fund Management
TG Fund Management B.V. is de beheerder van onze eigen beleggingsfondsen. Zij beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten. Tevens heeft TG Fund Management een Fund Governance code vastgelegd.

De (half)jaarrekeningen van TG Fund Management B.V., van afgelopen boekjaren zijn de volgende:

Deze zijn tevens kosteloos en op verzoek verkrijgbaar via +31 (20) 527 60 59.

De op de webpagina's over beleggingsfondsen opgenomen informatie bevat geen aanbod van aandelen in beleggingsfondsen in rechtsgebieden waar het aanbieden van deze aandelen niet is toegestaan.

Terug naar het overzicht van juridische informatie

Serious Money. Taken Seriously.