Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
private bankers Theodoor Gilissen Rotterdam

Theodoor Gilissen Rotterdam

Om cliënten in Zuid Holland en Zeeland op een persoonlijke wijze te ondersteunen met beleggingsadvies en vermogensbeheer, heeft Theodoor Gilissen sinds 2008 een vestiging aan de Veerkade in Rotterdam. Kantoordirecteur Oscar Pijfers is u samen met zijn team van lokaal en landelijk werkende collega's graag van dienst.

Wij nodigen u van harte uit nader kennis te maken.

Bestuursvoorzitter Tanja Nagel: 'Wij zijn een compacte bank waar alles draait om een zo persoonlijk mogelijke benadering rondom het beleggen van vermogen. Daar hoort een gevoel van nabijheid bij.'

Tweevoudig winnaar Gouden Stier 'Beste Vermogensbeheerder'

In 2013 en 2014 mochten wij de Gouden Stier voor ‘Beste Vermogensbeheerder’ mee naar huis nemen. Waarom? Omdat een vakjury een door ons uitgebracht beleggingsvoorstel er uit vond springen. De jury keek naar aspecten als volledigheid, transparantie, kosten, risicotoelichting, portefeuillestructuur en klantgerichtheid. Zij woog ook de ervaringen van particuliere beleggers en de informatie op vermogensbeheer.nl mee.  

Serious Money. Taken Seriously.