Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Kunstcollectie - Theodoor Gilissen

Serious Money. Taken Seriously.

Visie 

Wij zijn de trusted partner voor onze stakeholders (cliënten, medewerkers, aandeelhouder, toezichthouder en maatschappij). Trusted partner zijn betekent:

  • het vertrouwen winnen en waard zijn;
  • pro-actief met passende, deskundige oplossingen op het juiste moment komen;
  • permanent werken aan de relatie;
  • afspraken nakomen.

Door het zijn van de trusted partner stellen wij het klantbelang centraal.

Missie

KBL epb is het énige netwerk van private banking boutiques in Europa. Met een duidelijke missie: ‘to preserve and grow each client’s wealth across generations’. Iets waar wij bij Theodoor Gilissen al meer dan 135 jaar voor staan. Door het vermogen te omringen met de aandacht die ‘t verdient. SERIOUS MONEY. TAKEN SEROUSLY.

Wij bieden uiterst hoogwaardige dienstverlening. Wij hebben geen relatie met de cliënt maar zijn de relatie. Deze voelt onze passie, ervaart onze betrokkenheid bij de relatie. Daarom zijn wij de vermogensbank of choice voor vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen, verenigingen en institutionele beleggers. En de bank-achter-de-vermogensbeheerder of choice voor zelfstandige vermogensbeheerders en hun cliënten.

Kernwaarden

In ons gedrag laten wij ons dagelijks leiden door Integrity, Commitment en Excellence:

  • Wij handelen integer, zorgvuldig en geven het goede voorbeeld.
  • Wij tonen betrokkenheid richting elkaar, onze cliënten en onze andere stakeholders.
  • Wij zijn professioneel in alles wat we doen en zetten áltijd dat stapje extra. Wij zijn immers een premium label waar onze cliënten in alles een premium service verwachten.

Wij als Theodoor Gilissen zijn een ‘leading’ private bank binnen een netwerk van andere private banking boutiques. Binnen dit netwerk werken wij samen, delen wij kennis en kunde en maken wij KBL epb tot een keurmerk van kwaliteit. Onderdeel zijn van een Europees private bankingnetwerk geeft ons extra kracht; dit maakt ons slagvaardig, biedt een ongelooflijke grote bron van expertise en draagt bij aan onze solvabiliteit.

Serious Money. Taken Seriously.