Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Jasper Segboer & Atte Anema - Theodoor Gilissen

Beleggen zoals u het wilt

Wij geloven dat het (deels) beleggen van uw vermogen bijdraagt aan een juiste balans tussen rendement en risico. Hoe u belegt, is maatwerk en hangt af van een aantal keuzes die u maakt. Private bankers, zoals Henriëtte de Lint helpen u graag bij het maken van deze keuzes.

Zelf beleggen of zorg uit handen

Staat u graag zelf aan het roer bij beleggingsbeslissingen, maar heeft u wel de behoefte aan deskundig advies? Of geeft u de zorg over uw beleggingen graag uit handen of mag u zich beroepsmatig niet bemoeien met uw beleggingen? Onze beleggingsexperts bieden uitkomst. Wat u ook kiest, u kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Hierbij vormen een onafhankelijk beleggingsbeleid, een breed beleggingsassortiment en transparante tariefstructuur de basis.

Beleggen met oog voor een duurzame toekomst

Duurzame beleggingen leveren u dubbel rendement: zowel beleggingsrendement als een bijdrage aan een betere wereld; maatschappelijk rendement dat moeilijk in cijfers uit te drukken valt.

Bij Theodoor Gilissen heeft u diverse duurzame beleggingsmogelijkheden.

  • Samen met onze beleggingsexperts de meest geschikte duurzame beleggingen selecteren voor uw adviesportefeuille.
  • Uw vermogen duurzaam laten beheren. Daarbij heeft u de keuze uw gehele portefeuille of uitsluitend uw aandelenportefeuille of obligatieportefeuille duurzaam te beleggen.

 Kennismaken met Theodoor Gilissen Bankier - Private Bankers

Serious Money. Taken Seriously.