Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Rogier Hoogland analist - Theodoor Gilissen

Solide rendementen

Vermogen ziet u liever niet in waarde dalen. En dat is een understatement. Wij staan voor solide rendementen tegen verantwoorde risico’s. Over deze rendementen zijn wij graag transparant. Hoewel wij een beleggingsportefeuille voor iedere cliënt op maat invullen, geeft het volgende overzicht een goede indicatie van de solide rendementen waar wij voor staan. Zo weet u waar u aan toe bent.

Rendement Theodoor Gilissen Bankiers december 2016  

Relatief laag risico van de portefeuilles

Het meten van het risico vindt plaats op basis van volatiliteit. Dit is de mate waarin de waarde van een portefeuille van beleggingen schommelt. Bij onze beleggingsportefeuilles en beleggingsprofielen is het risico relatief laag. Om het risico van onze portefeuilles en risicoprofielen te kunnen vergelijken met die van andere aanbieders is de Risicometer Beleggen ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Banken. De Risicometer Beleggen helpt beleggers bij het onderling vergelijken van risicoprofielen. Hieronder vindt u de risicometers van de getoonde beleggingsprofielen van Theodoor Gilissen.

         

Risicometer Profiel zeer defensief Theodoor Gilissen 

Zeer defensief

 Risicometer Profiel gebalanceerd Theodoor Gilissen

Gebalanceerd

Risicometer Profiel zeer offensief Theodoor Gilissen 

Zeer offensief

 

Inzicht in rendement van onze duurzame modelportefuilles

Terug naar Kennismaken

Terug naar Newsroom

Serious Money. Taken Seriously.