Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Rogier Hoogland analist - Theodoor Gilissen

Solide rendementen

Vermogen ziet u liever niet in waarde dalen. En dat is een understatement. Wij staan voor solide rendementen tegen verantwoorde risico’s. Over deze rendementen zijn wij graag transparant. Hoewel wij een beleggingsportefeuille voor iedere cliënt op maat invullen, geeft het volgende overzicht een goede indicatie van de solide rendementen waar wij voor staan. Zo weet u waar u aan toe bent.

Rendement Theodoor Gilissen Bankiers juni 2017  

Per 1 juni 2017 heeft TGB een wijziging in de risicoprofielen voor haar klanten doorgevoerd. De profielen Zeer defensief en Zeer offensief zijn komen te vervallen. Daarvoor in de plaats rapporteren wij voortaan de profielen Defensief en Offensief. Tot 31 mei 2017 was de strategische allocatie van het profiel Defensief 20% zakelijke waarden en 80% vastrentende waarden. Tot 31 mei 2017 was de strategische allocatie van het profiel Offensief 80% zakelijke waarden en 20% vastrentende waarden.

Relatief laag risico van de portefeuilles

Het meten van het risico vindt plaats op basis van volatiliteit. Dit is de mate waarin de waarde van een portefeuille van beleggingen schommelt. Bij onze beleggingsportefeuilles en beleggingsprofielen is het risico relatief laag. Om het risico van onze portefeuilles en risicoprofielen te kunnen vergelijken met die van andere aanbieders is de Risicometer Beleggen ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Banken. De Risicometer Beleggen helpt beleggers bij het onderling vergelijken van risicoprofielen. Hieronder vindt u de risicometers van de getoonde beleggingsprofielen van Theodoor Gilissen.

         

Risicometer Defensief 

Defensief

 Risicometer Gebalanceerd

Gebalanceerd

Risicometer Offensief

Offensief

 

Terug naar Kennismaken

Terug naar Newsroom

Serious Money. Taken Seriously.