Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Rick Duijvestein private banker - Theodoor Gilissen

Financieringen op maat

Wij bieden u een breed scala aan financieringen. Of het nu gaat om financiering van de aankoop van uw eigen (vakantie)woning of rekening-courant kredieten. U kunt rekenen op flexibele en concurrerende oplossingen. Oplossingen die bovenal zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Hypotheek op maat

Onze adviseurs kredieten Maarten Keulen en Marcel Kuijer geven u een passend advies voor een hypotheek op maat. Hierbij vormen uw uitgangspunten, risico’s en wensen de basis. Er zijn verschillende vormen van aflossing van uw hypotheek mogelijk. Welke vorm het beste bij u past, hangt af van uw financiële positie en van de wensen die u heeft.

Tarieven woninghypotheken

Rekening-courant krediet op maat

Bij Theodoor Gilissen bent u ook aan het goede adres voor een dagelijks vrij opneembaar en aflosbaar krediet. Als u een krediet voor langere tijd nodig heeft, dan adviseren wij u een kortlopende lening. Een dergelijke lening kent een maximale looptijd van één jaar en een vaste rente gedurende de looptijd van de lening.

Tarieven effectenkredieten

Serious Money. Taken Seriously.