Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Astrid Ton- Theodoor Gilissen Services

Uw kennispartner achter de schermen

Wat vindt u als vermogensbeheerder belangrijk in uw dienstverlening aan uw cliënten en hoe kunnen wij daarbij ondersteunen? Dat is de basis van onze dienstverlening aan u. Naast de bewaring van uw effecten ondersteunen onze relatiemanagers u bij zaken die u anders in de weg staan van acquisitie, beheer en relatiebehoud. Hierbij maken onze ervaren mensen voor u het verschil.

Meer dan een depotbank

Theodoor Gilissen Services gaat graag een samenwerkingsverband met u aan. De rolverdeling is duidelijk. U kunt zich volledig richten op uw cliënten en hun vermogen, terwijl wij alles achter de schermen regelen. Daarbij bepaalt u uiteraard het beleggingsbeleid en wij verzorgen de ondersteunende diensten zoals effectenadministratie, rapportages en orderuitvoering. En daar blijft het niet bij...

  • U heeft toegang tot ons bancaire systeem.
  • U én uw cliënten hebben 24 uur per dag toegang tot een persoonlijke webomgeving en app in uw eigen huisstijl.
  • U ontvangt regelmatig updates over belangrijke onderwerpen, zoals nieuwe wet- en regelgeving.
  • Wij organiseren inhoudelijke- en netwerkbijeenkomsten waar wij u van harte voor uitnodigen.

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak

Op zoek naar een depotbank die de tijd neemt om u echt te leren kennen? Dan nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Ook dat is uiteraard mogelijk. 

Cliënt bij een vermogensbeheerder

U heeft uw vermogen veilig in handen gegeven bij uw vermogensbeheerder. Uw vermogensbeheerder doet het beheer en is aanspreekpunt voor al uw vermogenszaken. Voor het onderbrengen van uw gelden en het verwerken van uw effectentransacties heeft uw vermogensbeheerder echter een bank nodig. Wij verzorgen deze rol voor uw vermogensbeheerder. Meer informatie vindt u op cliënt vermogensbeheerder.

Serious Money. Taken Seriously.