Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Astrid Ton- Theodoor Gilissen Services

Ruime ervaring bij begeleiding startende zelfstandig vermogensbeheerders

Starten als een zelfstandige ondernemer is een grote beslissing. Daar gaan veel vragen aan vooraf die u wilt en moet beantwoorden. Wij begeleiden u graag bij alle vragen over noodzakelijke criteria en wetgeving. Wist u bijvoorbeeld dat aspirant bestuurders over voldoende aantoonbare bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden moeten beschikken?

Profiteer van onze goede relaties met toezichthouders

Theodoor Gilissen Services heeft al vele zelfstandig vermogensbeheerders begeleid tijdens hun start en is nog steeds hun depotbank. Door onze ervaring, kennis en goede relaties met de toezichthouders zijn wij in staat de vergunning samen met u helder en overzichtelijk te realiseren.

Vergunningsaanvraag Zelfstandig Vermogensbeheerders

De vergunningsaanvraag bij de AFM kan een tijdrovend traject zijn waarbij u behoefte heeft aan specialistische kennis en ervaring. Theodoor Gilissen heeft al veel startende vermogensbeheerders begeleid. Theodoor Gilissen Services staat bekend bij de AFM als een betrouwbare partner. De AFM kent uiteraard alleen vergunningen toe als de aanvragers aan bepaalde eisen voldoen. Voldoet u aan alle criteria? Bekijk het snel.

Een besparing van tijd en geld

Vanaf het eerste contact met Theodoor Gilissen Services werkt u samen met een persoonlijke adviseur, uw vaste aanspreekpunt. Hij/zij zorgt ervoor dat het aanvragen van de vergunning niet alleen sneller verloopt, maar ook tegen minder kosten. Hierbij kunt u denken aan besparing op kosten, zoals (initiële) advieskosten en juridische kosten. Uw adviseur informeert u over de actuele status van de vergunningaanvraag, zodat u altijd exact weet wat er speelt. De efficiënte en deskundige begeleiding is vaak een belangrijk aspect voor een positieve eindbeoordeling van de vergunningsaanvraag door de AFM. Wij streven ernaar om de vergunningsverlening binnen dertien weken rond te hebben.

Startende zelfstandig vermogensbeheerders

 

Wilt u dat wij contact met u opnemen

Serious Money. Taken Seriously.