Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Bas Oud en Jeroen de Waij- Theodoor Gilissen Services

De bank achter uw vermogensbeheerder

Uw vermogensbeheerder beheert uw vermogen en is uw aanspreekpunt voor al uw vermogenszaken. Uw vermogensbeheerder heeft zelf geen Nederlandse bankvergunning. Hiervoor maakt hij gebruik van Theodoor Gilissen Services als depotbank. Bij Theodoor Gilissen Services kunnen u en uw vermogensbeheerder al meer dan 25 jaar rekenen op een betrouwbare en solide bank.

Beleggingsafspraken maakt u met uw vermogensbeheerder

Wij leveren belangrijke ondersteunende diensten, maar zijn geen partij bij een eventuele beheer- of adviesovereenkomst tussen u en uw vermogensbeheerder. De invulling van uw beleggingsportefeuille en het te volgen beleggingsbeleid zijn uitsluitend een zaak tussen u en uw vermogensbeheerder.

Wat doet Theodoor Gilissen als depotbank voor u?

 • Wij bewaren uw vermogen. Uw rekening, voor zowel effecten- als liquiditeitsposities, houdt u bij ons aan.
 • Wij zorgen voor de uitvoering en afwikkeling van effectentransacties, waartoe uw vermogensbeheerder namens u opdracht geeft.
 • Wij bieden u aanvullende bancaire diensten, zoals kredietverlening en deposito. 

 • Wij hebben een persoonlijke online omgeving (Mijn Gilissen) waar u dagelijks uw beleggingsportefeuille kunt raadplegen. U krijgt zo inzage in de prestaties van uw portefeuille, toevoegingen en onttrekkingen, aan- en verkooptransacties, dividenden en coupons. Ook is het hier mogelijk rapportages te printen over door u gewenste periodes. Via Mijn Gilissen heeft u bovendien toegang tot uw afschriften, aan- en verkoopnota’s, informatie over eventuele margin-verplichtingen en jaarlijks een fiscaal- en vermogensoverzicht.
 • Tarifering

  Wij brengen marktconforme tarieven in rekening. Uw vermogensbeheerder informeert u over de tarieven voor de diverse diensten.

  Optimaal inzicht in uw beleggingsportefeuille met uw persoonlijke online omgeving

  In uw persoonlijk online omgeving kunt u op ieder gewenst tijdstip uw beleggingsportefeuille raadplegen. U krijgt zo inzage in de prestaties van uw portefeuille, toevoegingen en onttrekkingen, aan- en verkooptransacties, dividenden en coupons. Ook is het hier mogelijk rapportages in te zien over door u gewenste periodes. Via Mijn Gilissen heeft u bovendien toegang tot uw afschriften, aan- en verkoopnota’s, informatie over eventuele margin-verplichtingen en jaarlijks een fiscaal- en vermogensoverzicht.

  Annette Bakker - Theodoor Gilissen Sevices   Lukas van den Heuvel - Theodoor Gilissen Services
  Annette Bakker  Lukas van den Heuvel 
  senior relatiemanager  senior relatiemanager 
  T: 06 51 36 39 99 T: 06 10 26 48 83
  annette.bakker@gilissen.nl l.vandenheuvel@gilissen.nl

   

  Serious Money. Taken Seriously.