Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Annette Bakker - Theodoor Gilissen Services

Professionals voor professionals

U als ondernemer zoekt een partij waarmee u een langdurige samenwerking kunt opbouwen. Theodoor Gilissen Services heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van professionals zoals u, die vermogensbeheer of beleggingsadvisering aanbieden voor particulieren. Theodoor Gilissen Services gaat graag een samenwerkingsverband aan, waarbij u, door regelmatig contact, kunt bijsturen. 

De rolverdeling is duidelijk. U bent verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Wij verzorgen de ondersteunende diensten zoals effectenadministratie, rapportages en orderuitvoering. Hierdoor houdt u de handen vrij voor andere belangrijke activiteiten, zoals beheer, acquisitie en relatieonderhoud.

Onze dienstverlening houdt daar niet op. Naast de ondersteunende diensten bieden wij u toegang tot onze research en ons bancaire systeem.

Onze handelsexperts bereikbaar

Hoe u uw beleggingsbeleid inricht, welke beleggingsoplossingen u aan uw cliënten aanbiedt en welke beleggingsbeslissingen u neemt, staat u uiteraard vrij. Toch begrijpen wij hoe lastig het soms is om in het brede beleggingsuniversum alles bij te houden. Informatie die van belang is voor weloverwogen beslissingen en adviezen.

Bij Theodoor Gilissen is een team van experts beschikbaar voor u en uw cliënten. Of het nu gaat om analyses of een achtergrondpresentatie. Zij staan u graag te woord.

AFM-geregistreerd

Vermogenszaken vragen om kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Daarom gaan wij alleen een samenwerkingsverband aan met zelfstandige vermogensbeheerders, toegelaten instellingen die beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Heeft u die nog niet, dan begeleiden wij u graag hierin? Meer hierover bij startende vermogensbeheerders.

 

Serious Money. Taken Seriously.