Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Theodoor Gilissen aandacht loont private banker Rick Duijvestein

Bekroond

Uw vermogen toevertrouwen aan een bank is een weloverwogen besluit. Hoe weet u dat u de juiste beslissing neemt? Wij kunnen ons voorstellen dat u tastbaar bewijs wilt zien. Tevredenheid van bestaande cliënten is bewijs, net als inzicht in rendement. En daar voegen wij graag de Gouden Stier aan toe. Zodat u zich een volledig beeld kunt vormen.

Tweevoudig winnaar Gouden Stier 'Beste Vermogensbeheerder'

In 2013 en 2014 mochten wij de Gouden Stier voor ‘Beste Vermogensbeheerder’ mee naar huis nemen. Waarom? Omdat een vakjury een door ons uitgebracht beleggingsvoorstel er uit vond springen. De jury keek naar aspecten als volledigheid, transparantie, kosten, risicotoelichting, portefeuillestructuur en klantgerichtheid. Zij woog ook de ervaringen van particuliere beleggers en de informatie op vermogensbeheer.nl mee.

Ook KBL European Private Bankers valt in de prijzen

Theodoor Gilissen maakt onderdeel uit van KBL European Private Bankers (KLB epb), een netwerk van private banking-boutiques met vestigingen in 50 steden in Europa. Tijdens de 25e Private Banker International Awards op 16 oktober 2015 is KBL epb uitgeroepen tot één van de 'Outstanding Private Banks in Europe'.  

Serious Money. Taken Seriously.